Les Borges prepara una gran paella popular per l’Alzheimer aquest diumenge

La residència de gent gran Sanitas Residencial de les Garrigues ha organitzat una gran paella popular per l’Alzheimer aquest diumenge, 4 d’octubre, a la plaça Europa de les Borges Blanques.

5a Paella Popular per l'Alzheimer a les Borges2
photo_camera La 5a Paella Popular per l'Alzheimer a les Borges Blanques.

La residència de gent gran Sanitas Residencial de les Garrigues ha organitzat una gran paella popular per l’Alzheimer aquest diumenge, 4 d’octubre, a la plaça Europa de les Borges Blanques. Els tiquets per participar-hi, que costen 8 euros es poden adquirir fins el dia 2 d’octubre a la mateixa residència i a la botiga Candelaria Rosselló de la capital garriguenca, i els beneficis obtinguts es destinaran a la Fundació Alzheimer Catalunya, per a promoure la investigació i la formació sobre la malaltia. 

Les activitats d’aquest any, el sisè consecutiu que se celebra, començaran a les 12 hores amb l’entrega de dorsals per a la caminada popular simbòlica, de petit recorregut, que es durà a terme a les 12:30 hores als voltants de la plaça Europa i del Parc del Terrall, en la qual hi participaran usuaris, familiars i treballadors del centre assistencial. A les 13 hores hi haurà una cercavila amb la Banda de Cornetes i Tambors de les Borges; i a les 14 hores el dinar de germanor, amb un pica-pica, la gran paella popular i els postres. A les 16 hores tindrà lloc el parlament de les autoritats locals i territorials, els representants de la residència i la Fundació Alzheimer Catalunya, a més del sorteig de regals; i a les 16:30 hores hi haurà el fi de festa sorpresa. 5a Paella Popular per l'Alzheimer a les Borges

La directora de Sanitas Residencial de les Garrigues, Montse Aixalà, ha destacat que organitzen la paella solidària per commemorar el dia internacional de l’Alzheimer, celebrat el passat 21 de setembre, amb la voluntat de recaptar fons per a la investigació i la formació sobre la malaltia. A més, Aixalà ha explicat que la celebració s’ha traslladat a aquest diumenge, per evitar que coincidís amb la campanya electoral.

Aquesta festa benèfica, en la que hi haurà servei de bar, taules i cadires, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges Blanques, el Consell Comarcal de les Garrigues, a més d’una vintena d’establiments locals i proveïdors de productes i serveis de la Residència i Centre de Dia Les Garrigues.
 

comentaris