Les Borges recapta 7.300 euros per la investigació contra el càncer infantil

El Pallasso Tortelini a la festa solidària de Borges
photo_camera El Pallasso Tortelini a la festa solidària de les Borges Blanques

Les Borges Blanques ha recaptat 7.300 euros contra el càncer infantil. El municipi va lluir el seu costat més solidari el dissabte 17 de novembre amb una gran festa al Pavelló de l’Oli. La celebració va reunir prop d’un miler de persones i entre tots els assistents i entitats col·laboradores es van aconseguir 7.300 euros que es destinaran als programes de recerca de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

La impulsora de la iniciativa és l’Elena Ionescu, i el seu fill adolescent que fa vuit anys que lluita contra el càncer. 

L’Elena es va mostrar molt il·lusionada amb la resposta de tots els veïns i veïnes ja que, entre tots, van esgotar les entrades previstes i van haver-ne d’imprimir més

La festa solidària va començar a les 17.30 hores i va comptar, entre altres amb un espectacle d’animació a càrrec del Pallasso Tortelini, una sessió de zumba de la mà d’Impacte Gym i un concert d’Albert Castell i Jordi Marca en què van presentar el disc La voz del corazón, acompanyats del grup de ball Sunset Ladies.

Entre les entitats col·laboradores hi ha les AMPES dels col·legis Joan XXIII i Montserrat, que van aconseguir 1.146 euros entre les dues; la colla de diables Els Borjuts de les Borges, amb 300 euros; la societat de caçadors Diana de les Borges, amb 500 euros; i moltes altres empreses que, amb la seva aportació, van fer possible un sorteig en què es van recaptar 1.149 euros per avançar en la recerca de tractaments per aconseguir la cura de la malaltia.

Comentaris