26.09.2022 |

Les Borges rendeix homenatge als seus campions de Tennis Taula

L'equip ofereix la Copa a l'afició en una gran festa per la població que culmina amb l'acte simbòlic de la primera pedra del futur Centre de Tecnificació
Els membres de l'equip i la figura de cartró de Hu Bin van passejar en carrossa.
Les Borges rendeix homenatge als seus campions de Tennis Taula

Grans i petits van sortir el dissabte als carrers de les Borges per retre homenatge als seus campions de tennis de taula, l'equip que recentment ha aconseguit proclamar-se campió de la Copa del Rei. Aquest és el segon títol en la història del club, a més de la Lliga conquerida l'any 2011.

L'acte va començar cap al migdia a l'Ajuntament de la localitat, on l'alcalde Enric Mir i l'equip de govern municipal, així com la resta dels grups polítics que formen part del consistori, van rebre l'equip campió. A més del president del club borgenc, Enric Vall, la directiva i els components de l’equip, la recepció va comptar amb la presència del president de la federació lleidatana de la Federació Catalana de Tennis Taula, Jordi Fontanet, i el delegat territorial d’Esports de la Generalitat, Joaquim Perisé. Durant els parlaments l'alcalde va destacar "la gran tasca d'aquest equip que porta amb orgull el nom de la ciutat no només per Espanya sinó també per Europa". Per la seva part Vall va fer incís en el fet que "els èxits han arribat a l'equip per la nostra manera de ser, una gran família".

Seguidament la comitiva, encapçalada per dos nenes i un nen que van transportar la copa, va enfilar cap a l'església on el mossèn Daniel va beneir el trofeu. L'últim tram de la jornada es va desenvolupar al Pavelló de l'Oli, on va tenir lloc una festa que va incloure els parlaments dels jugadors, tècnics, directius i representants institucionals. A més, el pavelló va exposar públicament la primera pedra del futur Centre de Tecnificació de Tennis Taula, les obres del qual començaran en breu. La festa, oberta a tota la ciutadania, va finalitzar amb actuacions musicals i un aperitiu.

Les Borges rendeix homenatge als seus campions de Tennis Taula
comentaris