Les Borges ret homenatge al club DKV Borges Vall, per la Copa del Rei

L'Ajuntament i el club estan ultimant las possibilitat de que en el decurs de la celebració pugui tenir lloc la col·locació de la primera pedra del Centre de Tecnificació del Tennis Taula de les Borges.
Imatge virtual del Centre de Tecnificació del Tennis Taula.
photo_camera Imatge virtual del Centre de Tecnificació del Tennis Taula.

L'Ajuntament de les Borges ha organitzat un acte d'homenatge al club Tennis Taula DKV Borges Vall, amb motiu d'haver-se proclamat campió de la Copa del Rei. La celebració tindrà lloc el dissabte 9 de març, amb diversos actes que s'han programat al llarg del dia.

Aquest dijous s'han reunit a l'Ajuntament el responsable de l'àrea d'Esports Francesc Mir, el president de DKV Borges Vall, Enric Vall i el vicepresident Toni Boldú, per tal de concretar l'agenda de la festa, que s'iniciarà a les 12 del migdia amb una recepció institucional dels jugadors i membres del club al consistori. Tot seguit la celebració es desplaçarà a l'església de l'Assumpció de Maria, on es beneirà el trofeu i continuarà en el Pavelló de l'Oli, amb els parlaments dels jugadors, tècnics, directius i representants institucionals. La festa en completarà amb actuacions musicals i un aperitiu, i estarà obert a tota la ciutadania.

El regidor de l'àrea d'Esports Francesc Mir va explicar que

amb aquest homenatge l'Ajuntament donarà l'oportunitat als borgencs de proporcionar una càlida rebuda als membres del DKV Borges Vall, equip que gràcies a les noves fites que cada any continua assolint, porten el nom de la població per totes les ciutats de l'elit europea del tennis taula.


D'altra banda l'Ajuntament i el club ultimen posicions per tal que el mateix dissabte pugui tenir lloc la col·locació de la primera pedra del Centre de Tecnificació del Tennis Taula de les Borges. L'obra compta amb un pressupost de 429.860,67 euros, que assumiran en la seva totalitat el Consell Català de l'Esport, la Diputació de Lleida i el Consejo Superior de Deportes. El projecte preveu disposar de 1.135 m² edificats, amb una pista esportiva de 758 m² on s'hi podran ubicar 12 taules reglamentàries de forma simultània i una grada amb capacitat per a 55 persones.

Comentaris