30.11.2022 |

El butlletí de les Borges explica els fets relacionats amb General d’Olis i Derivats

La publicació, de la qual se n’han editat 3.000 exemplars, explica la “petita història dels fums i les olors a les Borges”

Els veïns de les Borges, amb el nou número de la revista
Els veïns de les Borges, amb el nou número de la revista
El butlletí de les Borges explica els fets relacionats amb General d’Olis i Derivats

L’Ajuntament de les Borges està explicant aquests dies a la ciutadania la “petita història dels fums i les olors a les Borges” . Per fer-ho, ha aprofitat l’edició del segon número gratuït del “Butlletí de les Borges”, la revista d’informació municipal finançada íntegrament gràcies a la publicitat que incorpora, que ha estat repartida aquests dies a totes les llars de la població. Seguint la línia iniciada amb l’anterior publicació, el butlletí també repassa les últimes actuacions dutes a terme per l’Ajuntament a més de dedicar un espai als grups municipals, a les entitats i a la informació comarcal. Tant el nou butlletí com l’anterior es poden consultar on-line al web de l’Ajuntament.   

La publicació desgrana a través de 24 pàgines les actuacions que s’han fet a les Borges en el període comprès entre l’agost de 2012 i l’abril de 2013. Entre altres temes s’hi explica els principals fets que consten en l’expedient d’activitats classificades sobre les actuacions de l’empresa General d’Olis i Derivats a les Borges i que remunten a l’any 1996, la reforma de l’antiga N-240, la construcció de la nova piscina, la incorporació d’empreses al CEI Borges i la campanya de proximitat entre la Policia Local i els comerços, així com un ampli reportatge sobre la última Fira de l’Oli. Com a novetat, el butlletí inclou una vinyeta còmica del reconegut dibuixant Ermengol.

La regidora de Mitjans de Comunicació, Maria Fusté, destaca que la revista, “que continua sense tenir cap cost per als ciutadans, acosta la tasca del govern municipal als veïns de les Borges i els informa amb transparència i rigor de la feina feta i de la que està per fer”.

Aquest segon número també inclou una entrevista amb el regidor de Cultura i tinent d’alcalde, Francesc Macià, que fa un balanç de la gestió municipal just a l’equador de la legislatura.

El butlletí de les Borges explica els fets relacionats amb General d’Olis i Derivats
comentaris