La Caminada Borges - Riu Set aplega 320 participants

Participants Marxa Borges - Riu Set 3
photo_camera Participants de la Marxa Borges - Riu Set.

El Centre Excursionista les Borges-Garrigues va gaudir aquest diumenge, 24 de març, de la tercera edició de la Caminada Borges – Riu Set, un trajecte de resistència de 55 quilòmetres i 1.225 metres de desnivell, que pertany al Circuit Català de Caminades de Resistència. També va dur a terme la 3a Marxa dels Bessons i la 3a Marxa de l’Aranyó, de 25,5 i 15,5 quilòmetres respectivament.

Participants Marxa Borges - Riu Set 2

Les tres curses van aplegar 320 corredors i caminadors de diferents llocs del territori i una setantena de voluntaris entre els 8 avituallaments que van fer possible la realització dels tres recorreguts.

La Caminada Les Borges – Riu Set va començar a les 7 del matí i va comptar amb set controls obligatoris on els participants van haver de segellar una targeta de pas.

La ruta va transcórrer per l’Aranyó, el Pla de la Caseta, les Besses, Cervià, l’Albi, el tossal del Xiveta i la Serra del Rispa

Entre les principals novetats d’enguany en destaca l’augment dels corriols i el recorregut totalment circular amb sortida i finalització a la plaça de la Independència de les Borges Blanques. Des d’aquest punt, una campana de l’Escola de Campaners de les Borges va indicar la sortida i va celebrar l’arribada de cada participant.

L’últim participant va acabar els 55 quilòmetres de recorregut de la Borges – Riu Set en menys de 13 hores