28.06.2022 |
Territoris.cat

Campanya d’estiu dels comerciants de les Borges, amb sorteigs de regals i 3a Nit a la Fresca

L’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques està duent a terme la seva primera campanya d’estiu per a dinamitzar les vendes i promoure els productes de les botigues de la capital de les Garrigues.

Sorteig d'un pernil de l'Agrupació de Comerciants de les Borges
Sorteig d'un pernil de l'Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques.
Campanya d’estiu dels comerciants de les Borges, amb sorteigs de regals i 3a Nit a la Fresca

L’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques està duent a terme la seva primera campanya d’estiu per a dinamitzar les vendes i promoure els productes de les botigues de la capital de les Garrigues. Així, en col·laboració amb l’Ajuntament, durant el mes de juny s’han sortejat pernils els 3 darrers dissabtes entre els compradors setmanals als comerços de l’Agrupació, durant aquest juliol cada setmana es pot guanyar un tractament estètic de manicura i pedicura, i els dos primers dissabtes d’agost està previst el sorteig d’ulleres de sol i pels tres següents el de rellotges de polsera. A més, pel dia 18 de juliol hi ha prevista la 3a Nit de Mercat a la Fresca.

La presidenta de l’Agrupació de Comerciants de les Borges, Montserrat Pijuan, ha manifestat que estem molt satisfets de com està funcionant aquesta primera campanya d’estiu, ja que els clients estan responent molt bé i això ens està permetent promocionar i donar a conèixer els interessants productes de tots els sectors que tenim als 43 comerços adherits a l’Agrupació.

Al seu torn, el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, ha explicat que per la 3a Nit de Mercat a la Fresca que se celebrarà el pròxim 18 de juliol, ja hi ha 12 parades de comerços de les Borges i un aparador comercial amb productes de la llar, ferreteria, floristeria i moda, entre d’altres, que s’hi exposaran a la vora de diferents models que lluiran roba i complements de les botigues de l’Agrupació. A més, hi haurà mojitos gratis per a tots els assistents, i enguany comptarem amb 3 bars que instal·laran barres per servir tapes i sopars a tots els que ho desitgin.

Ribalta ha afegit que després de l’èxit de les dues primeres edicions, esperem que sigui una gran nit, ja que també aprofitarem per sortejar els premis de la 1a Ruta de la Tapa que estem celebrants aquests dies a les Borges.

Campanya d’estiu dels comerciants de les Borges, amb sorteigs de regals i 3a Nit a la Fresca
comentaris