Campanya dels comerços de les Borges per sortejar 50 euros diaris entre els compradors

L’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques ha iniciat aquesta setmana la campanya Aquest Nadal cada dia un regal, amb la que s’entrega una butlleta a les compres realitzades a les botigues de l’Associació, per participar en un sorteig diari de 50 euros, entre el 9 de desembre fins al 3 de gener.

Sorteig val de compra 50 euros (10-12-2014) t
photo_camera Primer sorteig dels vals de compra diaris de 50 euros als comerços de les Borges Blanques.

L’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques ha iniciat aquesta setmana la campanya Aquest Nadal cada dia un regal, amb la que s’entrega una butlleta a totes les compres realitzades a les botigues adherides a l’Associació, per participar en un sorteig diari de 50 euros, entre el 9 de desembre fins al 3 de gener. En total, hi haurà 20 sorteigs que es realitzen cada dia a les 20:15 hores davant de l’Ajuntament, i que suposaran premis per un valor total de 1.000 euros.

Montse Pijuan, presidenta de l’Agrupació de Comerciants ha destacat que la campanya de Nadal és la més forta que fem durant l’any, per aprofitar i acabar d’impulsar el moviment comercial que hi ha en aquestes dates en els comerços de la població. Les butlletes de compra es dipositen cada dia en una urna ubicada als baixos de l’Ajuntament de les Borges i al vespre, el Jutge de Pau procedeix a fer l’extracció de la butlleta guanyadora, a qui se li comunica per telèfon al mateix moment. El premi s’entrega en vals de compra per valor de 50 euros en els comerços de la població de tots els sectors, sempre que pertanyin a l’Agrupació.

Al seu torn, el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, ha volgut animar a tota la gent de la comarca a fer les compres de Nadal a les Borges, ja que aquest any poden sortir gratis, a més d’ajudar a fer créixer el territori gastant els diners aquí. A més, el regidor ha aprofitat per recordar que aquest dissabte, tots els que ho desitgin, podran gaudir del tradicional Mercat de Nadal on, a més de les habituals parades dels dissabtes, també trobaran comerciants que treuen parades al carrer i el mercat de segona mà.

Comentaris