19.08.2022 |
Territoris.cat

Cap de setmana ibèric a la Fortalesa de Vilars d'Arbeca

L’Associació d'Amics de Vilars d’Arbeca ha organitzat un cap de setmana ibèric a la Fortalesa, pels pròxims 3 i 4 d’octubre, en el marc del 15è cap de setmana ibèric que promou la Ruta dels Ibers, del Museu d’Arqueologia de Catalunya.

Jornades Ibèriques 2015
El cartell de les Jornades Ibèriques 2015.
Cap de setmana ibèric a la Fortalesa de Vilars d'Arbeca

L’Associació d'Amics de Vilars d’Arbeca ha organitzat un cap de setmana ibèric a la Fortalesa, pels pròxims dies 3 i 4 d’octubre, en el marc del 15è cap de setmana ibèric que promou la Ruta dels Ibers, del Museu d’Arquelogia de Catalunya.

A més de la visita guiada al monument, també es podrà veure un audiovisual, tastar un vermut ibèric i esmorzar i dinar el diumenge, 4 d’octubre, a base de carn feta en una barbacoa ibèrica. Tant l'entrada com les visites guiades seran gratuïtes per a tothom que vulgui atansar-se fins als diferents espais arqueològics que celebren aquestes Jornades Ibèriques 2015, i que permeten conèixer com era l’alimentació fa 2000 anys.La Fortalesa dels Vilars d'Arbeca. jpg

Programa als Vilars d’Arbeca
Dissabte dia 3:

A les 10 i 11 h. visites guiades a càrrec de guies i arqueòlegs

A les 12 h. Presentació de l'audiovisual: “El menjar a la Taula del capdil dels Vilars”

A les 12, 15 h. Roda de premsa oberta al públic de presentació de les importacions marines trobades al pou-cisterna de la Fortalesa de Vilars.

A les 13 h. Vermut ibèric. Amb diverses degustacions de garum púnic ( preu de la beguda 2 € )

Diumenge dia 4:

A les 10 h. esmorzar de forquilla amb degustació de fesols i de carn feta a grans peces a la barbacoa ibèrica de Vilars. ( preu 10 €)

De 10 a 14 h.passi contínu de l'audiovisual “El menjar a la taula del capdill de Vilars”

A les 11 i a les 12 h. visites guiades.

A les 13 h. vermut ibèric

A les 14 h. dinar ìber a la Fortalesa, amb degustació de fesols i carn feta a grans peces a la barbacoa de Vilars.    (preu 10 €)

Cap de setmana ibèric a la Fortalesa de Vilars d'Arbeca
comentaris