Caramelles de Pasqua a Juneda, Arbeca i l'Albi

La plaça de l'Albi va acollir la cantada de caramelles dels infants
photo_camera La plaça de l'Albi va acollir la cantada de caramelles dels infants

Juneda, Arbeca i l'Albi són tres de les localitats de les Garrigues que aquest cap de setmana van celebrar la festa de Pasqua amb la tradicional actuació dels caramellaires. Els membres de La Massa Coral Els Cantaires de Juneda van oferir dues actuacions, l'una dissabte i l'altra diumenge, durant les què els centenar de cantaires van mostrar el seu compromís amb la tradició i la cultura catalanes a través del conegut popurri de cançons. Tot ells, uniformats amb el tradicional vestit i amb faixa i barretina, van passejar pels carrers del municipi animant a tots els veïns.

A Arbeca, la Coral l'Harmonia va fer el tradicional Concert de Caramelles en acabar la Missa major el mateix diumenge de Pasqua. Finalment, a l'Albi els protagonistes també van ser els membres del Cor Parroquial municipal. Grans i petits van sortir al carrer per anunciar a tothom l'arribada de la Pasqua i l'inici de la primavera.

A la capital, les Borges Blanques, la cantada de caramelles tindrà lloc aquest proper diumenge dia 7 a partir de les 10.00 hores. Els Cantaires de Juneda seran els protagonistes d'una festa que després de recórrer els carrers del municipi acabarà a la plaça Constitució a la una del migdia, on tindrà lloc la traca final amb popurri inclòs.

Comentaris