Carme Segura, del Soleràs, rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

En un acte presidit pel director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Josep M. Forné

Carme Segura Flix, 100 anys -07
photo_camera L'acte d'homenatge va tenir lloc a la residència la Milagrosa de Lleida, on resideix la protagonista.

Carme Segura, una veïna centenària del Soleràs, va rebre ahir de la mà del director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Lleida, Josep M. Forné, la Medalla Centenària del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat.A l'acte, que es va celebrar a la residència de gent gran la Milagrosa de Lleida, també hi van assistir amics i familiars, l’alcalde de Soleràs, Jordi Segura; el vicepresident segon del Consell Comarcal de les Garrigues, Ramon Vilà, i el personal i la direcció del centre.

Carme Segura Flix va néixer el 14 de maig de 1914 a Soleràs, on ha viscut sempre. De jove, la senyora Segura va treballar de brodadora i també tenint cura de la seva mare. Fa 8 anys que viu a la residència la Milagrosa i el seu bon estat de salut li permet sortir a fer petites passejades quan fa bon temps.
  
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d'una medalla gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

Comentaris