Les Borges Blanques celebrarà la Castanyada sota el nom de 'Castawin'

La Comissió de Festes habilitarà un mapa gegant de les Borges a la plaça de l'Abadia, on els nens i nenes disfressats podran anar de casa en casa a demanar dolços

Imatge de carrers a les Borges Blanques ©Territoriscat
photo_camera Imatge del centre urbà de les Borges Blanques - Foto: Territoris

L'ajuntament de les Borges i la Comissió de festes han organitzat conjuntament el 'Castawin' que aplegarà la celebració de la Castanyada, el 31 d'octubre, vigília de Tot Sants.

A partir de les 17.30, es realitzarà un taller de coure castanyes amb l'antic propietari de la xurreria Planella de la localitat. De les 19:00 a les 21:00, es vendran castanyes a la Plaça de l'Abadia. Seguidament, a les 21.30, es servirà un sopar que consistirà en un entrepà i una beguda (aigua o vi). Els tiquets per al sopar es podran adquirir a diferents punts de la població i a l'Ajuntament per 5 €.

Les actuacions musicals també faran acte de presència, incloent una banda de versions dels anys 80 anomenada 'Tu Rai-Band' i el grup 'Comité per a la Defensa del Rock' que versiona temes de Rock and Roll dels anys 70.

La Comissió de Festes habilitarà un mapa gegant de les Borges Blanques a la plaça de l'Abadia, on els nens i nenes disfressats podran anar de casa en casa a demanar dolços.

L'objectiu de la Comissió de Festes és mantenir la tradició de la castanyera, tan arrelada a Catalunya, però també incorporar elements d'Halloween que cada any esperen els nens i nenes amb més il·lusió. 

Per altra banda, com cada any, l'Ajuntament habilitarà el dia de Tots Sants, el servei de transport al cementiri municipal. Un microbús sortirà de la Plaça Europa amb certa freqüència i es disposaran de cadires a la parada del cementiri i davant de la Capelleta.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement