Castelldans ret homenatge als octogenaris

Els homenatjats han rebut una figura de fusta amb amb la forma de les arcades representatives de la població
Castelldans ret homenatge als octogenaris ©AjCastelldans
photo_camera Castelldans ret homenatge als octogenaris ©AjCastelldans

Un total de 28 persones van assistir ahir a la gala de reconeixement d'octogenaris de Castelldans. L'homenatge es va fer a la Sala Josep Farré del poble i els premiats van poder comparèixer acompanyats de la seva família i amics. L'ajuntament va entregar a cada octogenari una figura de fusta amb les arcades representatives de Castelldans, juntament amb una placa commemorativa.

L'última vegada que es va celebrar la festa d'octogenaris va ser l'any 2017

La festa va comptar amb els parlaments de l'alcalde de la localitat, Conrad Llovera; el president del Consell Comarcal, Jaume Setó; i el vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Jordi Latorre. La vetllada va cloure amb un berenar i el concert del grup d'havaneres de Castelldans, 'Serra Fosca'.

Activitats cap de setmana

3r Rural Cycling

Tanmateix, Castelldans es prepara per a un cap de setmana actiu amb la celebració de la 3a Rural Cycling, organitzada pel CECastelldans, que es repartirà en dues jornades. El dissabte tindrà lloc la cursa de gravel de 115 quilòmetres i el diumenge s'esdevindrà la marxa cicloturista amb tres recorreguts de 150, 110 i 100 quilòmetres.

Xocolatada solidària

També, el dissabte se celebrarà una xocolatada solidària per a la recerca del càncer infantil, a benefici de l'Hospital Sant Joan de Déu.

Caminada entre els ametllers florits

I el diumenge 26 de març, se celebrarà la caminada cultural de 9 quilòmetres, entre els ametllers florits del terme municipal.

comentaris