06.10.2022 |
Territoris.cat

El CEI de les Borges ensenya a fer anar el Twitter a les empreses garriguenques

El CEI de les Borges Blanques ha acollit aquest dimecres una nova càpsula formativa sobre la xarxa social Twitter aplicada al món de l’empresa i les habilitats comunicatives, a la que han assistit una quinzena de persones.

Càpsula formativa sobre Twitter al CEI de les Borges
Càpsula formativa sobre Twitter al CEI de les Borges.
El CEI de les Borges ensenya a fer anar el Twitter a les empreses garriguenques

El Centre d’Empreses Innovadores de les Borges Blanques ha acollit aquest dimecres una nova càpsula formativa sobre la xarxa social Twitter aplicada al món de l’empresa i les habilitats comunicatives, a la que han assistit una quinzena de persones.

La formació, organitzada per l’Ajuntament de les Borges, el Consell Comarcal de les Garrigues i GlobaLleida, ha estat impartida per Xavier Roca, apassionat pel lideratge, el màrqueting i la marca personal, a més de professor de la UdL i de Blanquerna.

En el transcurs de la sessió de dues hores de durada, Roca ha exposat les claus de Twitter i els recursos per mesurar la seva influència, mitjançant el qual les empreses poden arribar als seus potencials clients i posicionar els seus negocis fent-los singulars.

El regidor de Promoció Econòmica de la capital de les Garrigues, Jordi Ribalta, ha destacat la importància d’aquestes formacions gratuïtes però de molt nivell a les empreses de les Garrigues, ja que permeten modernitzar i millorar els resultats del nostre teixit productiu.

El mateix Xavier Roca serà l’encarregat d’impartir-ne dues més, els pròxims dimecres, 11 i 18 de novembre, sobre Instagram i Google Adwords, respectivament. 

Aquestes càpsules formatives que es duen a terme a la Xarxa de Centres d’Empreses Innovadores de les comarques de Ponent tenen el suport de la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Lleida, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, i la Unió Europea.

El CEI de les Borges ensenya a fer anar el Twitter a les empreses garriguenques
comentaris