06.10.2022 |
Territoris.cat

El celler Mas Blanch i Jové forma alumnes de magisteri de la UdL

Els estudiants de magisteri visiten el Celler mas Blanch i Jové
Els estudiants de magisteri visiten el Celler mas Blanch i Jovè
El celler Mas Blanch i Jové forma alumnes de magisteri de la UdL

El celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles ha participat en la formació d'una setantena d'alumnes de Magisteri de la Universitat de Lleida (UdL). El celler garriguenc de la DO Costers el Segre projecta la seva iniciativa del vi com a fil conductor de la cultura i la potenciació del paisatge en dos dels crèdits de la UdL.

Els estudiants van visitar la passada setmana el celler així com el projecte artístic i cultural de La Vinya dels Artistes, una iniciativa que ha convertit les finques del celler en una autèntica galeria d'Art en la qual s'hi troben obres d'artistes rellevants del territori.

Susana Solano a la Vinya dels Artistes de la Pobla de CérvolesEl celler de la Pobla de Cérvoles també col·laborarà en el Curs d'Estiu Art i Territori que se celebrarà a Agramunt del 5 al 7 de juliol, impulsat per la UdL, amb la col·laboració de l'Ajuntament i Espai Guinovart. Així mateix el celler estarà present en els actes de commemoració del Dia de l'Empreneduria del Sur de Catalunya que organitza la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Al marge del vessant pedagògic i cultural, cal destacar que el celler Mas Blanch i Jové continua ampliant el seu palmarès de reconeixements i guardons, que han obtingut en els dos darrers mesos, Medalla d'Or (Saó Blanc 2015, Saó Abrivat 2012 i Saó Expressiu 2010) i Medalla de Plata (Petit Blanc 2015, Saó Rosat 2016 i Petit Saó 2014) al Catavinum Wines & Spirits, així com Medalla de Bronze al Decanter (Regne Unit) amb el Petit Saó 2014 i el Saó Abrivat 2012 i, finalment, Medalla de Plata i de Bronze al IWSC (Regne Unit).

El celler Mas Blanch i Jové forma alumnes de magisteri de la UdL
comentaris