El celler Vinya els Vilars d'Arbeca acull una exposició de Manuel Batalla

El pròxim divendres, 14 de juliol, tindrà lloc la inauguració, a la sala de bótes del celler Vinya els Vilars d'Arbeca, d'una exposició de pintures de Manuel Batalla, més conegut artísticament com " El Pastor Pintor ".

Manuel Batalla El Pintor Pastor Vinya els Vilars 1
photo_camera L'exposició de Manuel Batalla, el Pintor Pastor, a la Vinya els Vilars d'Arbeca.

El pròxim divendres, 14 d'agost, a les 12.00 del migdia, coincidint amb l'inici de la festa major d'Arbeca, tindrà lloc la inauguració, a la sala de bótes del celler Vinya els Vilars d'Arbeca, d'una exposició de pintures de Manuel Batalla, més conegut artísticament com el Pastor Pintor.

Les parets de la sala de barriques del celler Vinya els Vilars d'Arbeca mudaran per uns dies el seu aspecte habitual per deixar espai a una singular exposició de quadres de Manuel Batalla. La inauguració d'aquesta exposició comptarà, entre d'altres, amb la presència del propi pintor, a més d'Antonio Aldomà i Maria José Pérez, propietaris del celler, el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Antoni Villas, i l'alcalde de la localitat, Joan Miquel Simó.

L'exposició estarà oberta a les visites del públic en general, de manera gratuïta, els dies 14 i 16 de 12.00 a 14.00 hores. Posteriorment, aquesta col·lecció de quadres de Manuel Batalla, natural i veí d'Arbeca, romandrà oberta als visitants del celler durant unes setmanes.

Amb aquesta iniciativa, els propietaris de Vinya els Vilars inicien una sèrie d'exposicions d'artistes ubicats a Arbeca -una població que destaca per comptar amb un gran nombre d'artistes de diferents disciplines artístiques- amb l'objectiu d'ajudar a donar notorietat i difusió a les seves obres.

En aquesta primera exposició es podrà veure una selecció de l'obra de Manuel Batalla -pintor autodidacta i pastor en actiu des dels 14 anys- que es mou entre el cubisme i el surrealisme i que acostuma a plasmar temàtiques de caràcter social, especialment sobre personatges que pateixen. Manuel Batalla acostuma a pintar els seus quadres amb aquarel·les quan surt a pasturar els seus ramats, per acabar finalment el procés creatiu dels mateixos, ja a casa, amb acrílics.

Comentaris