Ubicat a l’antic Escorxador Municipal, està previst que aplegui 6 entitats locals

Enric Mir, durant la visita al nou Centre d'Entitats. 2
photo_camera Enric Mir, durant la visita al nou Centre d'Entitats

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha finalitzat les obres d’adequació de l’antic Escorxador Municipal per a reconvertir-lo en un Centre d’Entitats que servirà per aplegar fins a 6 associacions del municipi amb capacitat per a 159 persones.Vista de l'antic Escorxador Municipal de les Borges, abans de ser reformat

El cost final de les obres ha estat de 51.007,52 € que han estat finançats per la Diputació de Lleida. L’actuació ha inclòs els treballs d’enderroc, l’adequació de les sales, la reforma de l’exterior de l’edifici i la instal·lació elèctrica, entre d’altres.En concret s’hi han construït 6 sales d’entre 13 i 24 metres quadrats.

Amb la reforma, l’edifici també compta amb un parell de banys, una sala comunitària i un magatzem.

Amb aquest nou espai, l’Ajuntament de les Borges dóna resposta a la demanda d’algunes entitats del municipi de poder tenir un espai propi sota l’aixopluc del consistori. Pel que fa a la inauguració, està previst que el centre obri les portes aquesta tardor després de la instal·lació de mobiliari i equipament.

Cal recordar que l’Escorxador Municipal ja fa molts anys que no funcionava com a tal i que, en els últims temps, ha estat utilitzat com a magatzem de la brigada municipal, gossera municipal i seu de l’associació de caçadors.

Comentaris