El centre històric i la Placeta del Terrall acolliran el Mercat de Rebaixes de les Borges

La sisena edició del Mercat de Rebaixes de les Borges incorpora la Placeta del Terrall a l'espai de venda, i obsequiarà als assistents amb xocolata calenta i melindros.
Les parades muntades al centre històric de les Borges Blanques.
photo_camera Les parades muntades al centre històric de les Borges Blanques.

L'Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques organitza pel dissabte 2 de febrer, la sisena edició del Mercat de Rebaixes, una iniciativa que posa el punt i final a la campanya d'hivern. Una quarantena de parades, compaginaran les seves ofertes amb les habituals del mercat setmanal del dissabte, amb la voluntat de liquidar els estocs de la temporada.

Com és habitual, les parades es concentraran al centre històric de la capital, concretament al carrer del Carme, al carrer Bassa i al carrer Nou, a més de la Plaça Constitució, on exposaran els seus productes amb descomptes especials, nombroses oportunitats i grans ofertes amb les què esperen captar l'interès dels clients de les Borges i de la resta de la comarca. Pel que fa als productes que s'hi podran adquirir són molt variats, i aniran des de roba per a petits i grans, sabates, flors, complements i parament per la llar.

A més, els visitants podran fer ús del centenar d'aparcaments gratuïts que hi ha al centre de la ciutat, al voltant del Parc del Terrall. Així, i juntament amb la resta d'aparcaments que ofereix les Borges, els clients podran gaudir d'una àmplia zona per estacionar els seus vehicles. Per la seva part els comerciants que formen part de l'Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques muntaran les seves parades a la Placeta del Terrall.

Comentaris