19.10.2021 |

El centre de Tecnificació de Tennis Taula comença a prendre forma

Recentment s’ha posat el terreny al mateix nivell del carrer per on s’accedirà a l’edifici i en breu els operaris començaran a treballar per fer-hi els fonaments.

La construcció acabarà previsiblement a finals d'any
La construcció acabarà previsiblement a finals d'any
El centre de Tecnificació de Tennis Taula comença a prendre forma

L’alcalde Enric Mir, juntament amb el tècnic municipal i les arquitectes del projecte ha visitat aquest matí els treballs de construcció del nou equipament d’alt rendiment esportiu, ubicat al xamfrà de l'Avinguda Francesc Macià amb el carrer Maria Codina de les Borges. Segons Mir el nou centre, únic a Espanya, “donarà un alt valor afegit a les Borges i a la comarca, i farà que la nostra ciutat sigui encara més reconeguda a l’exterior pel que fa a aquesta pràctica esportiva. El centre, a més, permetrà donar l’oportunitat als joves jugadors del nostre club de tenir la millor formació possible amb el millor equipament possible”.

El futur pavelló, que estarà llest previsiblement a finals d’any, tindrà dos mòduls diferenciats. D’una banda la zona de serveis, on s’hi ubicaran la recepció, els banys i la zona de vestidors, i de l’altra l’espai esportiu, format per la pista i la graderia. A més, l’edifici comptarà amb una característica singular: la instal·lació de vidre U-glas a la cara nord, el que proporcionarà molta claror a la zona poliesportiva. La instal·lació esportiva disposarà de 1.000 m² edificats, amb una pista esportiva de 705 m² on s'hi podran ubicar 12 taules reglamentàries de forma simultània i una grada amb capacitat per a 55 persones. El projecte també contempla l’adequació exterior del recinte, on s’hi plantaran arbres i s’hi instal·laran diversos elements de mobiliari urbà. El pressupost amb què es van adjudicar els treballs de la instal·lació esportiva que duu a terme l’empresa Bigas Grup SLU ascendeix als 429.860,67 euros, que assumiran en la seva totalitat el Consell Català de l'Esport, la Diputació de Lleida i el Consejo Superior de Deportes, sense que impliqui cap cost per l'Ajuntament.  

El centre de Tecnificació de Tennis Taula comença a prendre forma
comentaris