Cervià celebra la Festa Major de Sant Isidre

Els actes arrencaran aquest dijous dia 15 i s'allargaran fins diumenge

FMSant_Isidre1
photo_camera Els més petits tenen garantida la gresca amb dos espectacles que tindran lloc dijous i dissabte. Foto: Damià Alentorn.

Un any més arriba a Cervià la Festa Major de Sant Isidre, patró del municipi, que tindrà lloc del dia 15 al 18 de maig. El primer dels actes previstos és el tradicional esmorzar i recorregut local de caça organitzat per la Societat de Caçadors de Cervià, que tindrà lloc dijous a primera hora del matí. Al llarg del dia el seguiran propostes per a tots els públics, com la missa solemne, una xocolatada a la placeta organitzada per l'Associació de Jubilats Sant Isidre, i un espectacle de Titelles a càrrec de la companyia 'Rovell d'Ou', que està adreçat al públic infantil i que es podrà veure a la tarda a la placeta. Finalment, tancarà el dia el concert a càrrec del grup Blues Alley Quintet, a la Sala.

Els actes seguiran dissabte amb un nou espectacle infantil, 'Una d'aventures', previst per les sis de la tarda a la placeta. La jornada també inclourà música. Primer les integrants del Cor Euridice oferiran un recital variat de música a la Sala i a les 00.30 arrencarà la disco-mòbil a càrrec de DJ Fontas.

La Festa Major finalitzarà diumenge amb una sessió de cinema on es podrà veure la pel·lícula 'Alabama Monroe'.

Comentaris