Cervià enceta les Nits d'Estiu amb el grup de veus femenines Painomi

Entitats i associacions tiren endavant una desena de propostes per animar els caps de setmana de juliol i agost

Concert Painomi a les Nits a la Fresca de Cervià
photo_camera Les integrants de Painomi són quatre joves de Martorell. Foto: Damià Alentorn

Un centenar de persones van assistir el passat dissabte a la nit al primer dels actes del programa "Temps d'Estiu", que cada any impulsa l'Ajuntament de Cervià en col·laboració amb les entitats del municipi. Les propostes, una desena en total, tindran lloc aquests mesos de juliol i agost i com és habitual, cadascuna d'elles està organitzada per una de les entitats de Cervià.

L'actuació musical del passat dissabte va tenir com a protagonistes a les quatre veus femenines de Painomi, formació musical formada per les joves músics de Martorell Isabel Archs (piano, violí i guitarra), Clàudia Ibàñez (vocalista), Clàudia López (vocalista) i Clàudia Padilla (violí, piano i mel·lòdica). L'acte, organitzat per l'Associació de Dones Les Set Valls, donarà ara pas a la següent proposta del programa d'actes, el fi de curs de l’Escola Municipal de Teatre, a càrrec del grup “Comellasos”, que tindrà lloc el proper dissabte 26 a la Sala.

El programa "Temps d'Estiu" vol animar a tots els veïns i veïnes de Cervià a gaudir d'aquesta època de l'any a través d'actes organitzats a la fresca i amb la col·laboració de totes les entitats del poble. En aquest sentit, hi prenen part l'Associació de Joves, els Jubilats, les Dones de Les Set Valls i l'Ajuntament. L'objectiu és implicar el major nombre de gent possible tant el l'organització com en la participació en els actes, de manera que cada cap de setmana hi hagi una oferta d'oci atractiva per a tothom.

comentaris