27.05.2022 |
Territoris.cat

Cinema familiar i Marxa de Resistència aquest cap de setmana a les Borges

Dissabte 25 arriba a la capital de les Garrigues una nova sessió de cinema, mentre que el Grup Excursionista ha organitzat per a diumenge la I Marxa Borges-Riu Set

Cinema familiar amb la pel·lícula Trolls interior
Fotografia dels protagonistes de la pel·lícula Trolls
Cinema familiar i Marxa de Resistència aquest cap de setmana a les Borges

Aquest pròxim dissabte, 25 de març, arriba a les Borges Blanques una nova sessió de cinema familiar per fer gaudir als més petits de casa. Paral·lelament, diumenge està previst que es dugui a terme la Marxa de Resistència Borges-Riu Set.

En aquesta ocasió es projectarà el film d’animació “Trolls”, una comèdia musical basada en el ninot “Troll” creat per Thomas Dam. La sessió tindrà lloc al pavelló de l’Oli de la capital de les Garrigues a les 19.00 hores.

La pel·lícula té una durada total d’1 hora i 33 minuts i és apta per a tots els públics. L’entrada tindrà un preu de 4 euros i hi haurà servei de crispetes.

D’altra banda, aquest diumenge es durà a terme la 1a Marxa Borges-Riu Set. La prova té 3 recorreguts diferents, un de 55 quilòmetres, un de 25,5 i un de 15,5 quilòmetres amb un circuit circular i un paisatge típicament de secà.

L’esdeveniment ha estat organitzat pel Grup Excursionista Borges-Garrigues i té un preu de 15 euros per socis del Centre Excursionista federats, 21 per socis del Centre no federats, 20 per no socis del Centre federats i 26 per no socis del Centre Excursionista no federats.

Cinema familiar i Marxa de Resistència aquest cap de setmana a les Borges
comentaris