CiU es compromet a fer una nova zona de lleure i esport a les Borges Blanques

El cap de llista de CiU a les Borges Blanques, Enric Mir, ha anunciat en el seu míting central de campanya que es comprometen a fer una nova zona de lleure i esport a la capital de les Garrigues.

Míting central de CiU a la Casa de la Cultura de les Borges
photo_camera Míting central de CiU a la Casa de la Cultura de les Borges amb el conseller Francesc Homs.

El cap de llista de CiU a les Borges Blanques, Enric Mir, ha anunciat en el seu míting central de campanya que es comprometen a fer una nova zona de lleure i esport a les Borges, que inclourà una zona verda, un Skate Parc i un rocòdrom, entre altres equipaments, al sector pròxim a la Cavalleria. L’alcalde ho ha anunciat en el transcurs de l’acte electoral, després de reunir-se amb les entitats de la capital de les Garrigues, acompanyat del conseller de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Francesc Homs.

En aquest trobada amb les entitats, prèvia al míting celebrat a la Casa de la Cultura, Mir els ha garantit que si revalida la confiança de la majoria de la ciutadania mantindrà el ple suport del consistori a les associacions culturals, socials i esportives, a qui ha assegurat el mateix nivell de subvencions que tenen en l’actualitat ja que són el veritable motor de la vitalitat social i cultural de les Borges.

Al seu torn, Francesc Homs ha destacat que a les alcaldies per aquests propers quatre anys cal gent compromesa com l’Enric Mir, capaç de prendre decisions en moments difícils i donar-li el tomb a les situacions adverses, com ha demostrat que sap fer durant aquests darrers anys. Ara hi haurà diferents opcions amb ofertes diverses, però crec que hem d’anar a aquelles que són segures i que ens poden donar esperança i un futur millor.

Comentaris