CiU vol una unitat fixa de control ambiental i una Sala de Ball, Teatre i Música a les Borges

El cap de llista de CiU a les Borges Blanques, Enric Mir, ha anunciat dos nous compromisos per al proper mandat, la instal·lació d’una unitat fixa de control ambiental i la creació d’una Sala de Ball, Teatre i actuacions Corals i musicals a les Borges.

Espadaler Mercat Ganga Borges2 T
photo_camera Vsita del secretari general de CiU, Ramon Espadaler, al XXI Mercat de la Ganga de les Borges Blanques.

El cap de llista de CiU a les Borges Blanques, Enric Mir, va aprofitar la visita del secretari general de CiU, Ramon Espadaler, al XXXI Mercat de la Ganga per anunciar dos nous compromisos per al proper mandat, la instal·lació d’una unitat fixa de control ambiental i la creació d’una Sala de Ball, Teatre i actuacions Corals i musicals a les Borges.

L’alcalde va declarar que mantindrem l’exigència estricta del compliment de les normatives medi-ambientals, per seguir reduint fums, olors i emissions de partícules, i amb aquesta intenció sol·licitarem la instal·lació d’una unitat fixa de control ambiental a les Borges. A més Mir va dir que una altra de les prioritats per als propers quatre anys consistirà en potenciar totes les activitats culturals del municipi, pel que ens comprometem a crear una nova Sala de Ball, Teatre i actuacions Corals i musicals.

Al seu torn, Ramon Espadaler va destacar sentir-se satisfet de veure la transformació positiva que ha fet les Borges en aquests darrers quatre anys, especialment amb l’ambició per millorar l’atenció social de les persones i la qualitat de vida de la gent gran. A més, el democratacristià ha felicitat als candidats de CiU per seguir ampliant aquestes cobertures socials com amb el compromís anunciat d’universalitzar el sistema de teleassistència gratuïta a totes les persones de les Borges majors de 65 anys que ho sol·licitin.

comentaris