La IX Ruta de la Tapa de les Borges Blanques finalitza amb una festa als jardins del Terrall

Prop de 3.000 racions de tapes es van esgotar durant l'esdeveniment
Ruta de la Tapa 2023- Foto: Ajuntament de les Borges
photo_camera Durant la festa es van esgotar prop de 3.000 tapes que els bars de la localitat van preparar - Foto: Ajuntament de les Borges
Aquest divendres 28 de juliol, la Ruta de la Tapa de les Borges Blanques va cloure el seu programa amb la festa que es va celebrar als Jardins del Terrall, i que va comptar amb l'actuació dels DJ Moncho i DJ DaviG, i amb les parades dels bars participants: Bar Bugui, el Raconet de l'Infant, el Niu, Kalandria, lo Kiosk, Memphis, Mil Feliz, Bar Mònico, Bar Sancho i Bon petit. Els establiments van esgotar totes les tapes que van elaborar i preparar per l'ocasió, gairebé 3.000 racions. 
Ruta de la Tapa 2023- Foto: Ajuntament de les Borges
Els jardins del Terrall van acollir la festa final de la IX Ruta de la Tapa - Foto: Ajuntament de les Borges 
Durant la festa, que va començar a les 8 de la tarda, es van sortejar 3 premis de 100 € amb vals que els guanyadors podran bescanviar als establiments adherits.

La Ruta de la Tapa s'ha dut a terme els caps de setmana, concretament els dies 14, 15, 21 i 22 de juliol. El establiments participants oferien tapes amb beguda (quinto) a 3 €. Els clients que completaven les 6 caselles de la butlleta amb els segells de diversos bars i restaurants van rebre la samarreta amb l'emblema de Ruta de la tapa i van participar en el sorteig dels vals.

Comentaris