El Club Patí Borges aconsegueix la quarta plaça a la Copa Catalana de Xous

La competició s'ha celebrat aquest passat cap de setmana a Tremp i va comptar amb una trentena d’entitats esportives d’arreu de Catalunya

photo_camera Foto de les integrants del Club Patí Borges que han aconseguit el 4t lloc a Tremp

Una quinzena d’integrants del Club Pati Borges ha participat aquest cap de setmana a la Copa Catalana de Grups Xous, que s’ha celebrat a Tremp i que han disputat una trentena d’entitats esportives vingudes d’arreu de Catalunya.

Les patinadores borgenques, que tenen entre 13 i 15 anys, han participat en la categoria juvenil i han aconseguit la quarta plaça amb la seva actuació “1, 2, 3 ... Acció!”, en la que juguen a representar qui no són, a ser totes unes artistes que fan riure, plorar, cantar i ballar.

La classificació la van obtenir a finals de gener, en aconseguir la segona posició al Campionat Provincial de la modalitat que es va disputar a Alguaire. L’equip està format per Anna Vidal, Laura Teixidó, Maria Solsona, Gina Capell, Anastàsia Pons, Mar Ros, Marta Godia, Judit Malagón, Andrea Malagón, Judit Bigordà, Patricia Tió, Ariana Lung, Oana Criss, Carla Mas i Mercè Rubió; que estan entrenades per Anna Júlia Puy i Laia Garcia.

La presidenta del club de les Borges, Ester Miquel, ha volgut “felicitar a totes les participants per aquesta meritòria quarta plaça, ja que ha estat un campionat molt disputat, en el que han sabut gaudir i s’han esforçat molt”; i les ha volgut “encoratjar a seguir gaudint del patinatge i aconseguint molts altres èxits”.

Comentaris