02.12.2021 |
Territoris.cat

El Club Tennis Taula Borges visita Montserrat

Representants de l'entitat llliuren ofrenes a la Mare de Déu

El CTT Borges visita Montserrat
La jornada va finalitzar amb un dinar de germanor.
El Club Tennis Taula Borges visita Montserrat

Una delegació del CTT Borges formada per poc més de trenta persones es van aplegar el passat dissabte 12 de juliol a Montserrat on van ser partícips de la missa conventual amb 31 oficiants i la Basílica plena de gom a gom. La visita va servir per lliurar unes ofrenes a la Mare de Déu: oli de les Garrigues i una pala de tennis taula signada per tots els jugadors del club.

En començar la missa el president del club, l’Enric Vall, va llegir un text en el què va agrair l'ajuda "per haver pogut realitzar el nostre somni de tenir un magnífic pavelló esportiu, el nou Centre de Tecnificació de tennis de taula Territorial", a la vegada que va demanar "poder realitzar l’altre somni que ens queda pendent; la construcció d’una residencia pels jugadors perquè puguem acollir els que vindran de tot el món".

Acabada la missa els representants del CTT Borges varen ser rebuts pel Pare Abat de Montserrat, Josep Maria Soler, a qui se li va fer l’ofrena d’un cistell amb tots els productes de les Garrigues. En aquest entorn proper l’Enric Vall va poder desgranar la història del club i va fer públic el nou repte, la nova il·lusió que ha d’arrossegar a tot el club cap a l’excel·lència en tots els aspectes. Acabat l’acte, un dinar de germanor i de carmanyola va servir per tal de posar en comú les impressions sobre els moments viscuts dins de l’abadia i per arrodonir aquest dia que ja forma part de la història del club. A la tarda, tota l’expedició va pujar al Cambril a besar la mà de la Verge i Patrona de Catalunya.

El Club Tennis Taula Borges visita Montserrat
comentaris