Comença la 6a edició dels cursos d’informàtica bàsica a les Borges Blanques

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha iniciat aquesta setmana a la Borrassa la 6a edició dels cursos d’iniciació i perfeccionament d’informàtica que, amb una durada de 30 hores, es duen a terme de les 9:30 a les 12 hores, des de l’11 fins al 26 de maig.

Inici 6a edició informàtica bàsica a la Borrassa (12-05-2015)
photo_camera Inici de la 6a edició dels cursos d'informàtica bàsica a la Borrassa de les Borges Blanques.

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha iniciat aquesta setmana a la Borrassa la 6a edició dels cursos d’iniciació i perfeccionament d’informàtica que, amb una durada de 30 hores, es duen a terme de les 9:30 a les 12 hores, des de l’11 fins al 26 de maig. En aquesta ocasió, els 10 inscrits fan les classes pel matí, però per la tarda, entre les 16 i les 20 hores, poden accedir a l’aula de forma opcional per tal de consultar, practicar i resoldre dubtes.

La regidora de Benestar Social, Pili Chimenos, ha declarat que continuem reduint l’anomenada escletxa digital entre la població, formant informàticament a tots els borgencs que ho desitgen, per garantir uns coneixements suficients per desenvolupar-se amb les noves tecnologies.

Els alumnes poden portar el seu ordinador personal per treballar amb ell o, si ho prefereixen o no en disposen, la Borrassa els facilitarà aquests equips per a l’aprenentatge.

Comentaris