Comença la 7a edició del Curs d’Informàtica Bàsica a les Borges

La bona acollida de la iniciativa, amb una dotzena d'inscrits, porta als organitzadors a programar una altra convocatòria abans de l'estiu

Inici Curs d'Informàtica Bàsica a les Borges interior
photo_camera Primera sessió d'aquesta edició del Curs d’Informàtica Bàsica que s’està duent a terme a La Borrassa

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha iniciat aquest dilluns la 7a edició del Curs d’Informàtica Bàsica, destinat a totes aquelles persones que no han utilitzat mai un equip informàtic o en tenen uns coneixements molt bàsics.

Aquest curs, que compta amb 11 inscrits, es realitza a La Borrassa entre el 8 i el 29 de febrer, concretament els dilluns, dimecres i divendres, de les 10 a les 12 hores del matí. La iniciativa comença ensenyant les funcionalitats primàries d’un ordinador i continua amb el tractament dels recursos per elaborar informació escrita, presentacions de continguts i finalitza amb la formació per començar a navegar eficientment per Internet i gestionar un compte de correu electrònic. Donada la gran acollida que tenen aquests cursos els responsables del centre preveuen impartir-ne una altra edició poc abans de l’estiu.

La regidora de Participació, transparència i bon govern, Maria Fusté, ha destacat “la utilitat d’aquests cursos que ens permeten anar formant la població sense coneixements tecnològics, proporcionant-los eines per a un major aprofitament i desenvolupament personal, alhora que contribuïm decisivament a reduir l’anomenada escletxa digital a les Borges”.

La Borrassa és un servei de l'Ajuntament de les Borges Blanques dedicat a assessorar i formar la població sobre les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres, de 16 a 20 hores.

Comentaris