Comencen les obres d’urbanització del carrer Catalunya de les Borges Blanques

Els treballs consistiran en renovar l’antic clavegueram i les voreres, per adaptar-les a persones amb mobilitat reduïda, a més de fer la pavimentació nova de la calçada.

photo_camera Les obres afecten el tram comprès entre el Raval del Carme i el carrer Sant Jaume.

L’Ajuntament de les Borges ha iniciat avui les obres d’urbanització del carrer Catalunya, concretament del tram comprès entre el Raval del Carme i el carrer Sant Jaume, on es renovarà el clavegueram i el ferm, i es construiran noves voreres. Amb aquestes millores l’Ajuntament finalitzarà el paquet d’obres previstes en quatre carrers del centre de la ciutat –Santiago Rusiñol, Comerç, Est i Catalunya- un projecte que compta amb un pressupost de 262.880 euros.

El regidor d’Urbanisme, Francesc Mir, destaca que els treballs “serviran per millorar la mobilitat tant de vehicles com dels vianants”. Mir apunta que el ferm “estava molt deteriorat, per la qual cosa reparem la franja central del carrer. Pel que fa als veïns, podran gaudir de noves voreres més amples i per on hi podran passar les persones amb mobilitat reduïda”. D’entre totes les accions, Mir també destaca la renovació del clavegueram, “ja que hi havia trams on era inexistent i això sí que afecta al dia a dia de les persones”.

El consistori preveu que les obres s’allarguin tres setmanes. Aquestes millores coincideixen amb la finalització dels treballs al carrer Est, on aquest dimecres s’hi col·locarà l’aglomerat asfàltic, i amb l’inici de les obres al carrer la Bassa, que han tingut lloc aquest matí. Aquestes actuacions s’allargaran dos mesos i obligaran a traslladar el mercat dels dimarts al passeig del Terrall, entre el carrer Caputxins i el Raval de Lleida.

Comentaris