25.02.2021 |
Territoris.cat

Concert-Homenatge al General Moragues a les Borges

Aquest dissabte, amb el grup Mesclat de cap de cartell i Miquel Gil, com a artista convidat.

Cartell de la programació.
Cartell de la programació.
Concert-Homenatge al General Moragues a les Borges

L’Ajuntament de les Borges ha organitzat un concert gratuït d’Homenatge al General Moragues, per aquest proper dissabte, a les 10 de la nit, a la Plaça, que inclourà un ampli repertori amb cançons de resistència dels últims 300 anys. L’acte, que servirà per posar fi a la commemoració del Tricentenari a les Borges, anirà a càrrec del grup Mesclat, i comptarà amb la col·laboració del mític grup Coses i de Jaume Arnella,  a més de tenir a Miquel Gil com a artista convidat.    

El regidor de Cultura, Francesc Macià, ha explicat que aquest acte “vol retre tribut a aquesta figura cabdal de la nostra història, amb una fusió d’elements de folk, de la cançó d’autor i del rock”. Entre les cançons previstes, el públic gaudirà, entre moltes altres, amb cançons mítiques com el Cant dels Maulets, Què volen aquesta gent, Tio Canya, la Balenguera, la Muixeranga i els Segadors.

La direcció de l’espectacle corre a càrrec de Marcel Casellas i Jordi Fàbregas i la idea del mateix ha sorgit dels col·lectius BarnaSants i Tradicionàrius, i serà executada per Plural produccions.

Concert-Homenatge al General Moragues a les Borges
comentaris