Concert de Jazz, exposició de Sonia Alins i degustació de vins i olis al Celler Mas Blanch i Jové

En l'exposició 'Somni creatiu' l'artista lleidatana mostra la seva faceta més simbòlica i surrealista
sonia_alins_1
photo_camera L'exposició ofereix una visió íntima de l'univers artístic de Sonia Alins - Foto: Cedida

El pròxim 2 de març a les 17 h s'inaugurarà al celler Mas Blanch i Jové la nova exposició de l'artista i il·lustradora lleidatana Sonia Alins Miquel. 
L'acte s'acompanyarà d'un concert de jazz en directe de la mà del grup "Equinox", mentre els assistents també podran gaudir de diversos vins i olis ecològics del celler Mas Blanch i Jové.

L'exposició individual "Somni creatiu" és una mostra retrospectiva de l'artista lleidatana Sonia Alins i consta d'una selecció de peces que van des del 2014 fins a l'actualitat, esdevenint una oportunitat única per conèixer a fons el llenguatge creatiu de l'artista. D'una banda, la mostra revisa la producció artística de Sonia Alins en el terreny del dibuix, amb propostes que mostren la seva faceta més simbòlica i surrealista. Així, com una selecció d'obres representatives de diferents etapes de la seva internacionalment premiada sèrie "Dones d'Aigua", la qual marca un punt d'inflexió en la seva trajectòria artística i algunes peces inèdites creades per l'autora recentment, que es presenten al públic per primera vegada.

WhatsApp Image 2024-02-25 at 18.10.28

L'exposició ofereix una visió íntima de l'univers artístic de Sonia Alins, un treball surrealista i poètic que ha rebut reconeixements internacionals.

Entre els seus èxits més destacats es troba la concessió de la Medalla d'Or en el concurs internacional Illustrators 64, atorgada per la Societat d'Il·lustradors de Nova York el 2022; altres premis també molt importants, com són les dues medalles d'or que va rebre en el Saló de Belles Arts 2017, organitzat per  la Société Nationale des Beaux-Arts de París i una medalla d'or del certamen Global Illustration Award 2018, organitzat per la Fira del Llibre de Frankfurt d'Alemanya.

L'obra d'Alins, profundament arrelada en el surrealisme i la poesia visual, presenta sovint figures femenines en entorns onírics, explorant temes de feminitat, maternitat i naturalesa amb una sensibilitat única. L'exposició "Somni Creatiu" es podrà visitar al Celler Mas Blanch i Jové (Pobla de Cérvoles) del 2 de març fins al 28 d'abril de 2024.

A més del concert i l'exposició, els assistents tindran l'oportunitat de gaudir d'una experiència gastronòmica exclusiva amb una degustació de vins i olis seleccionats. L'entrada per al concert amb degustació de vins té un cost de 8 € en venda anticipada a la web del celler i 10 € a taquilla.

Comentaris