Concert a la Sala de les Botes del Celler Mas Blanch i Jové

L’activitat s’emmarca dins de la Setmana de l’Art i és l’acte de cloenda de l’exposició “Silenci Matèric” de Joan B. Domènech
Silenci matèric Joan B. Domènech
photo_camera La jornada oferirà una visita guiada a l'exposició "Silenci matèric" de Joan B. Domènech

En una exclusiva ubicació del Mas Blanch i Jové, el Duo Sinergies presentarà una experiència musical única el diumenge, 26 de novembre de 2023, a les 12:00h.

Amb una selecció musical curada, els destacats músics Maria José Domènech Fuentes, a la flauta i traverso, i Joan B. Domènech Fuentes, a la tuba bassa, convidaran el públic a un viatge musical que abasta des de la música barroca fins a composicions contemporànies.

La sala de les botes del Mas Blanch i Jové es convertirà en l'escenari d'aquest esdeveniment íntim. Cada acte del concert estarà acompanyat de projeccions que complementaran l'experiència auditiva amb elements visuals.

Fusió de música, art plàstic i vins a la sala de botes del celler Mas Blanch i Jové

Al final del concert, els assistents tindran l'oportunitat de tastar els vins i olis del celler, acompanyats d'una visita guiada a l'exposició "Silenci Matèric".

Les entrades estan disponibles a 8€  la taquilla de l'esdeveniment i a 5€ per a aquells que les adquireixin amb antelació a través del lloc web del celler.

Aquesta jornada promet oferir una experiència única tant per als amants de la música com per als apassionats del vi. No us perdeu aquest concert excepcional al celler Mas Blanch i Jové.

Comentaris