17.01.2021 |
Territoris.cat

El Concurs de dibuix intergeneracional de les Borges ja té guanyadors

Els guanyadors del primer Concurs de dibuix intergeneracional han sigut, Laia Giribet i la Martina Serra, Jana Frutos i la Neus Verdés, Guillem Garrós i al Pau Majà, cadascun en la categoria corresponent a la seva edat

Entrega de premis de la fase local del 1r Concurs de dibuix intergeneracional de les Borges
Entrega de premis de la fase local del 1r Concurs de dibuix intergeneracional de les Borges
El Concurs de dibuix intergeneracional de les Borges ja té guanyadors

La Sala Arts25400 de l’Espai Macià de les Borges Blanques va acollir aquest dijous l’acte d’entrega de premis de la fase local del Concurs de dibuix infantil intergeneracional El meu padrí, la meva padrina, al que van assistir una cinquantena d’infants participants, familiars i la regidora d’Educació, Maria Fusté, i on hi ha hagut exposades totes les obres durant aquesta setmana.

El concurs ha estat organitzat per l’Associació i el Casal de Gent Gran de les Garrigues, amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges Blanques, el Consell Comarcal de les Garrigues, l’Associació d’Amics del Terrall, l’entitat Esport Actiu i el Consell Consultiu de la Gent Gran de les Garrigues. Hi han pogut prendre part tots els infants del municipi i els que hi passen part de l’estiu, i havia de tenir relació amb els avis, ja fos dibuixant-los directament o a través d’alguna de les activitats que realitzen conjuntament amb ells. Les creacions s’havien de fer en directe davant de l’organització, però la tècnica era lliure i cada participant només podia presentar un dibuix a concurs.

Les creacions s’havien de fer en directe davant de l’organització, però la tècnica era lliure i cada participant només podia presentar un dibuix a concurs.

S’han establert tres categories, corresponents als alumnes dels Cicles Inicial, Mitjà i Superior de Primària i els guanyadors de la fase local s’han endut un xec regal de 50 euros en material didàctic i han passat a la fase comarcal, prevista per el diumenge, 2 d’octubre, al Pavelló de l’Oli de la Capital de les Garrigues, on també es durà a terme l’entrega de premis. Els segons millors dibuixos s’han endut un xec de 30 euros en material didàctic.

El jurat va decidir, per unanimitat, premiar a la Laia Giribet i la Martina Serra, amb el 1r i 2n premi respectivament de la 1a categoria (1r i 2n de Primària); a la Jana Frutos i la Neus Verdés, amb el 1r i 2n premi respectivament de la 2a categoria (3r i 4t de Primària); i al Guillem Garrós i al Pau Majà, amb el 1r i 2n premi respectivament de la 3a categoria (5è i 6è de Primària).

El Concurs de dibuix intergeneracional de les Borges ja té guanyadors
comentaris