El Consell Comarcal de les Garrigues inaugura 'El camí dels set sentits' de l'artista Marta Pruna

El president del Consell Comarcal de Les Garrigues Antoni Villas inaugurant la ruta del Cami dels set sentits
photo_camera El president del Consell Comarcal de Les Garrigues Antoni Villas inaugurant la ruta del Cami dels set sentits

El Consell Comarcal de les Garrigues, juntament amb l’associació LEADER de Ponent i l'Ajuntament de Cervià de les Garrigues, han inaugurat, El camí dels set sentits, una nova ruta turística que relaciona paisatge i art, obra de l'artista Marta Pruna. Forma part del projecte Col·labora x Paisatge cofinançat pel Departament d’Agricultura Ramaderia Pesca i Alimentació i el FEADER.

El camí dels set sentits és una ruta per diferents obres de l'escultora Marta Pruna que entren en diàleg amb el paisatge de Cervià de les Garrigues i que transporten el visitant a un món d'olors i sensacions.

La ruta de 4 km s'inicia a Cervià de les Garrigues, a l'encreuament de la carretera de l'Albi cap a la Pobla de Cérvoles, i finalitza a l'aqüeducte del Frare, tot vorejant el riu Set, i està senyalitzada amb plafons informatius al costat de cadascuna de les 15 obres escultòriques que l'artista ha creat per a l'ocasió.

Comentaris