El Consell Comarcal de les Garrigues promou dues rutes per gaudir de la floració de l’ametller

Un ametller de les Garrigues en plena floració
photo_camera Un ametller de les Garrigues en plena floració

Coincidint amb l’inici de la floració de l’ametller, a partir d’aquest cap de setmana el Consell Comarcal de les Garrigues organitza dues rutes per camps d’ametllers, una entre Arbeca i la Floresta, i l’altra entre la Floresta i les Borges Blanques. L’activitat es durà a terme cada cap de setmana fins que acabi la floració.

La primera ruta transcorre el tram de carretera que va des d’Arbeca fins a la Floresta en un recorregut d’uns 4 kilòmetres. Pel que fa a l’altra ruta, es troba en un tram secundari que va de les Borges a la Floresta, ben a prop de la casa de l’artista Edith Schaar.

Tant en una ruta com en l’altra, els participants podran veure de prop la flor blanca i rosada de l’ametller mentre passegen pels camps.

Mapa-ametllers-les-garriguesUna altra proposta relacionada amb la floració de l’ametller es realitzarà el dissabte 10 de març a la Granadella en una activitat que port per nom “Experiència entre ametllers”. L’empresa Olea Soul oferirà en aquesta activitat una passejada guiada pels camps d’ametllers, un esmorzar al camp amb productes locals, un dinar de la mà de la xef local Montse Freixa i un taller d’ametlles garapinyades.

Comentaris