El Consell Comarcal de les Garrigues ret homenatge als seus presidents

El Consell Comarcal de les Garrigues ha celebrat un emotiu acte aquest diumenge, que ha tingut com a protagonistes a les persones que han dirigit des del seu inici l'ens comarcal.
El Consell Comarcal va obsequiar una fotografia als presidents.
photo_camera El Consell Comarcal va obsequiar una fotografia als presidents.

El president del Consell Comarcal Juli Muro ha elogiat la tasca de totes els seus antecessors i ha volgut retre'ls homenatge en l'acte que s'ha celebrat aquest diumenge amb motiu de la celebració del Dia de la Comarca, en el marc de la cinquantena edició de la Fira de l'Oli. Juli Muro ha obsequiat als expresidents amb una fotografia commemorativa de la celebració.

L'acte ha comptat ham la presència del director territorial de Governació Jordi Souto, a qual han acompanyat el delegat del Govern Ramon Farré i l'alcalde de les Borges Blanques Enric Mir.

Juli Muro ha fet referència als presidents Josep Domènec, Francesc Piñol, i Josep Lluís Balcells, persones que han estat al davant de la gestió del Consell Comarcal al llarg de la seva història i que han treballat pel territori en moments fàcil i difícils però al final amb la voluntat d'ajudar a desenvolupar la comarca i el país.

Juli Muro va anunciar en el seu parlament que el proper any l'ens comarcal vol retre homenatge a les dones de la comarca que s'han dedicat a la política, ja sigui en l'àmbit local, o comarcal, regidores i conselleres que també es mereixen un reconeixement.

comentaris