23.05.2022 |

Conveni entre les Garrigues i Caprabo per oferir targetes solidàries d’aliments

Supermercat compra aliments Anna Shvets (pexels)
Les targetes tindran que d'entre 50 i 100 euros i seran recarregables - Foto: Anna Shvets (Pexels)
Conveni entre les Garrigues i Caprabo per oferir targetes solidàries d’aliments

El Consell Comarcal de les Garrigues ha signat un conveni amb Caprabo per oferir targetes solidàries per a aliments i productes de primera necessitat a persones amb pocs recursos econòmics de la comarca.

Aquesta col·laboració se suma a la que ja disposava l’ens comarcal amb BonÀrea i permetrà ampliar l’oferta de targetes d’ajuts per a la població més desafavorida de les Garrigues

Les persones beneficiàries d’aquestes ajudes podran comprar aliments i productes de primera necessitat als establiments que Caprabo té al territori i pagar-los mitjançant el saldo que des dels Serveis Socials del Consell Comarcal se’ls hagi assignat a les targetes. Mensualment, el Consell Comarcal de les Garrigues abonarà a Caprabo l’import de les compres realitzades amb les targetes.

L’any 2020 el Consell Comarcal va destinar 7.150 euros a aquestes targetes solidàries, en el marc de l’acord amb BonÀrea, i es van beneficiar 177 persones. Enguany i fins ara, s’han repartit ja targetes a 51 persones, per un import de 2.650 euros. 

Per accedir a una d’aquestes targetes, amb saldos que van dels 50 als 100 euros recarregables, la població ha d’acreditar la situació de vulnerabilitat davant els Serveis Socials del Consell Comarcal.

Conveni entre les Garrigues i Caprabo per oferir targetes solidàries d’aliments
comentaris