02.07.2022 |
Territoris.cat

El conseller Pelegrí inaugura les noves instal·lacions del Vilá Molí d’Oli del Cogul

El titular d'Agricultura incideix en la necessitat de potenciar la cultura de l'oli

Inauguracio sala d'emmagatzemar oli de l'empresa Vilà Molí d'oli el Cogul
Inauguracio de la nova sala d'emmagatzemar oli de l'empresa Vilá Molí d'oli del Cogul. Foto: Vilá Moli d'Oli
El conseller Pelegrí inaugura les noves instal·lacions del Vilá Molí d’Oli del Cogul

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, va presidir diumenge al Cogul, l’acte d’inauguració de la nova sala per a emmagatzemar oli de Vilá Molí d’Oli SL.

Pelegrí va encetar la seva intervenció destacant l’aposta d’aquesta empresa per la qualitat, “una aposta que us permetrà diferenciar bé les diferents tipologies d’oli, una inversió que garanteix el vostre futur; sou un exemple de cap a on ha d’anar el sector agroalimentari, perquè la nostra guerra és la de la qualitat, mai no podrem competir en quantitat”. En aquest punt, el conseller va incidir en la necessitat de “potenciar més la cultura de l’oli i que la gent aprengui a diferenciar bé entre un verge extra i un que no ho és o entre un oli de producció integrada i un de normal. Ens cal educació, cultura i treballar junts per a valortizar-lo i situar la importància que té en la nostra dieta, en el nostre paisatge i en la nostra economia”.

El conseller també va voler remarcar el paper de les pimes, que són “claus per al teixit econòmic i social del nostre país, desitjo que tot l’esforç que heu fet es vegi recompensat, especialment de cara a la campanya que ara comença, i que els més menuts de la casa tinguin la vocació d’incorporar-se a una empresa i a un sector de futur”.

El conseller Pelegrí inaugura les noves instal·lacions del Vilá Molí d’Oli del Cogul
comentaris