Contes i històries sobre disfresses a les Borges

Una quarantena d'infants participen en un taller de contes centrat en les disfresses que organitza la biblioteca Marquès d'Olivart
photo_camera Els infants, disfressats a l'acabar l'activitat a la biblioteca.
L'equipament cultural de les Borges va encetar el divendres les activitats infantils programades pel mes de febrer, que tenen com a tema central les disfresses. La primera activitat, que va comptar amb la participació d'una quarantena de nens i nenes, va ser el Taller de contes,  amb la Maria Balcells i la Júlia Mas, adreçat a infants de P5, 1r, 2n i 3r de Primària. 
 
Tots ells van poder escoltar un parell de contes plens de personatges disfressats. Després de para atenció a les històries, els nens i nenes van ajudar les monitores a resoldre un gran problema; resulta que amb els vent d'aquests dies, les disfresses estaven desordenades i calia posar-les als seus respectius racons: mentre les monitores anaven ensenyants disfresses els assistents ens deien si les disfresses es posaven al racó dels països, al racó dels oficis o bé al racó de les disfresses fantàstiques i màgiques. 
 
Després d'endreçar-ho tot, els nens i nenes es van poder disfressar. Tots ells van marxar a casa amb un full per decorar un antifaç i van poder agafar en préstec revistes i llibres per tal de poder-se fer la seva pròpia disfressa a casa.
La propera sessió que organitza la biblioteca tindrà lloc el proper divendres 22 de febrer per als nens i nenes de P3 i P4.
 

Comentaris