Contes per llepar-se els dits, a la biblioteca Marquès d'Olivart

Una trentena de nens i nenes de les Borges participen en l'Hora del conte de la biblioteca Marquès d'Olivart, dedicada a la cuina.
Hora del conte a la biblioteca Marquès d'Olivart
photo_camera Els més petits, atents a la presentació.

Els pastissos, les galetes, els entrepans i les coques van ser els protagonistes de la nova sessió de l'Hora del conte que la biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges va organitzar el passat divendres a la tarda per els més petits de casa. Una trentena d'infants de P3 i P4 van participar en les activitats que, en aquesta ocasió, estaven dedicades a la cuina. Com ja és habitual, el públic, acompanyat de mares i pares, padrins i tiets, va escoltar embadalit les històries de les monitores Maria Balcells i Júlia Mas. Aquestes van fer endinsar els més petits en mons de fantasia dominats per ingredients i receptes a través del contes La Pepa Pata, Nestor Tellini, Pim Pam Poma, Epaminondes, Què hi ha per sopar i La gallina famolenca.

En acabar tots ells van cantar la cançó del cuiner i van ajudar a parar la taula fent ús dels diferents estris de cuina que les dues contacontes els havien anat presentant. La tarda va acabar amb una mostra de llibres de cuina a càrrec de la directora de la biblioteca, Mercè Segarra, entre els quals hi havia el best seller La cuina de l'Àvia Remei. Tots aquests, que donen a conèixer atractives receptes, es troben exposats a la biblioteca.

La biblioteca ja prepara les activitats del mes de febrer, on hi tindrà especial importància la festa de Carnestoltes.

Comentaris