La Cooperativa Arbequina obsequia als comensals de la 27a Mostra Gastronòmica de les Garrigues

Els regala ampollesde 250 ml d'oli d'oliva verge extra de la primera collita

Entrega de les ampolles d'oli d'oliva verge extra amb de la Cooperativa Arbequina
photo_camera Entrega de les ampolles d'oli d'oliva verge extra amb de la Cooperativa Arbequina

La Cooperativa Arbequina va entregar, el divendres 12 de novembre, al Consell Comarcal de les Garrigues de 500 ampolles d'oli d'oliva verge extra de la primera collita per regalar als comensals de la 27a Mostra Gastronòmica de les Garrigues.

Aquesta trobada es desenvolupa els caps de setmana des del 6 de novembre i fins al 19 de desembre i compta amb la participació de sis restaurants de les Garrigues 

L'oli d'oliva verge extra de les Garrigues té un paper protagonista en els plats que es poden degustar a la Mostra Gastronòmica, ja que és un dels motors econòmics de la zona i marca el paisatge de la comarca. 

Les persones que demanin menú de la mostra en algun dels restaurants rebran com a obsequi una ampolla de 250 ml d'oli d'oliva verge extra de la Cooperativa Arbequina (una per parella), fins a esgotar existències.

A més, podran participar en el sorteig de sis lots de productes de la comarca (amb oli, vi, fruita seca, mel, etc.) i se sortejaran tres lots de productes de la cooperativa Mengem Garrigues.

La Mostra d'enguany compta amb sis restaurants de la comarca, cinc dels quals han aconseguit ja el distintiu de qualitat 'Restaurant Verge Extra' creat aquest 2021 pel Consell Comarcal de les Garrigues i que distingeix aquells establiments de restauració que aposten per l'oli d'oliva verge extra, pel producte local i tenen un clar compromís amb el territori.

Es tracta del Restaurant Ca la Margarida de l'Albi, el Restaurant La Placeta d'Arbeca, el Restaurant Hostal Benet de les Borges Blanques, el Restaurant Masia les Garrigues de les Borges Blanques, el Restaurant Els Fogons de la Carme de Cervià de les Garrigues i el Restaurant Mon's de Tarrés.

Comentaris