La Cooperativa de Sant Isidre amplia serveis amb una benzinera i un rentador a les Borges

L'obra comportarà la creació d'un lloc de treball per al manteniment i la neteja de les instal·lacions, que previsiblement es podran inaugurar a finals de novembre

Les obres per la construcció d'aquests nous equipaments ja han començat
photo_camera Les obres per la construcció d'aquests nous equipaments ja han començat

La Cooperativa de Sant Isidre de les Borges incrementarà en breu els seus serveis als habitants del municipi i de la resta de la comarca amb una benzinera i d'un rentador de vehicles, unes instal·lacions que ja s'han començat a construir als terrenys del costat de la cooperativa, a l'entrada de les Borges Blanques. Això implicarà que l'entitat creï un nou lloc de treball permanent, "destinat al manteniment i la neteja de les instal·lacions", apunta el president de la cooperativa, Jaume Salat.

L'entitat, que fins ara només oferia gasoil agrícola, podrà comercialitzar també gasoil i gasolina sense plom 95, "una mesura que ens permetrà ampliar l'activitat de la cooperativa", afirma Salat. El president explica que "el sortidor de gasoil agrícola que s'utilitzava fins ara ja s'havia quedat obsolet, per la qual cosa vam decidir canviar-lo i aprofitar l'obra per donar més serveis al municipi". Pel que fa al rentador de vehicles tindrà quatre pistes i dos aspiradors per netejar l'interior dels cotxes. Les noves instal·lacions estaran obertes a tothom, però la cooperativa premiarà la fidelitat dels clients oferint descomptes als socis de la cooperativa Sant Isidre i als usuaris habituals a través de crèdit que es podrà gastar al rentador de vehicles i de descomptes.

Les noves instal·lacions, que compten amb un pressupost d'execució de 300.000 euros, estaran llestes previsiblement a finals del proper mes de novembre.

Comentaris