23.10.2021 |
Territoris.cat

Cultura, lleure i entreteniment infantil per gaudir del cap de setmana a les Borges

Cultura, lleure i entreteniment infantil per gaudir del Cap de setmana a les Borges interior
Fotografia de l'espectacle del grup Miscel·lània Teatre, '36 polzades', el qual iniciarà diumenge el cicle Baldufa
Cultura, lleure i entreteniment infantil per gaudir del cap de setmana a les Borges

Les Borges Blanques ha programat per a aquest cap de setmana del 6, 7 i 8 d'octubre, un ampli ventall d'activitats, les quals arrencaran divendres a la tarda amb la inauguració de l'Exposició de l'artista Bosque Diàlegs amb l'aigua, a la sala Arts25400. Es continuarà diumenge a les 9 hores, amb tots els excursionistes convocats a la Placeta del Terrall per iniciar la 33a Marxa Excursionista de les Garrigues, organitzada pel Centre Excursionista. Finalment, el mateix diumenge a les 12 hores, al Pavelló de l’Oli, començarà el Cicle Baldufa per als més petits, amb l’obra 36 polzades, a càrrec de Miscel·lània Teatre.

Comparteixen protagonisme amb la FIRRA, Mascotes Borges i les Jornades Europees del Patrimoni

Aquestes activitats s’afegiran a la FIRRA, la Fira de la Cervesa Artesana del dissabte; a la Fira Mascotes Borges del diumenge, i a les Jornades Europees del Patrimoni que es duran a terme durant tot el cap de setmana.

Així, aquestes comptaran amb un concert el divendres amb el grup Enzel a les 20 hores, davant de l’Espai Macià i amb tast de productes de la terra inclòs; visites guiades a l’Espai Macià el dissabte a partir de les 17 hores, que donarà pas a les 19 hores, i al mateix Espai Macià, a la xerrada sobre el Parc de les Olors de l’Albi. Igualment, el diumenge, a les 11 hores començarà davant del Centre Cívic de la Plaça una visita gratuïta i guiada a indrets històrics i monuments culturals de la població, també en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni que se celebren arreu de Catalunya i Europa.

Cultura, lleure i entreteniment infantil per gaudir del cap de setmana a les Borges
comentaris