04.07.2022 |

El curs de monitor de lleure de l'Oficina Jove arrenca amb 31 inscrits

Les instal·lacions han acollit també el curs de manipulació d'aliments, del qual se'n farà una segona edició degut a l'elevada demanda

El curs de manipulació d'aliments registra una elevada demanda per poder treballar en el sector hoteler a l'estiu
El curs registra una elevada demanda per treballar en el sector hoteler a l'estiu.
El curs de monitor de lleure de l'Oficina Jove arrenca amb 31 inscrits

Ahir dimarts, 25 de juny, va començat el Curs de monitors de lleure organitzat per l'Oficina Jove de les Garrigues. El curs, que finalitzarà el 5 de juliol, compta amb 31 alumnes inscrits i està acreditat per la Direcció General de Joventut de la Generalitat. Aquest curs es fa cada any a l’Oficina Jove per tal de donar més oportunitats als joves de la comarca en el camp de l’educació en el lleure (esplais, colònies, campaments i centres d’educació en el lleure, entre altres).

El curs consta de tres parts: una etapa lectiva de 100 hores, 150 hores de pràctiques i una memòria de pràctiques de 25 hores. Un cop assolides les competències, els alumnes rebran un diploma i el Carnet de Monitor expedit per la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya. A la inauguració hi van assistir el conseller de Joventut del Consell Comarcal de les Garrigues, Jordi Sarlé, i la regidora de Joventut de l’Ajuntament de les Borges Blanques, Maria Fusté.

D'altra banda l'Oficina Jove va acollir el passat dissabte el curs de maipulació aliments organitzat per l'Ajuntament de les Borges. En total, hi van prendre part 26 inscrits, 13 al matí i 13 al torn de la tarda. Aquest curs ja s'ha fet diverses vegades ja que hi ha una gran demanda per part dels joves que pretenen treballar en hosteleria i cooperatives de cara a l'estiu. Està previst fer-ne un altre més endavant, ja que les places van quedar cobertes en una setmana i l'Oficina Jove té candidats en llista d'espera.

 

El curs de monitor de lleure de l'Oficina Jove arrenca amb 31 inscrits
comentaris