24.10.2021 |
Territoris.cat

Darreres places pel torneig de Fifa15 a l’Oficina Jove de les Garrigues

L’Oficina Jove de les Garrigues i La Borrassa de les Borges han organitzat pel dimarts,14 de juliol, un torneig del joc Fifa15 per a la plataforma PlayStation 4, que ja compta amb 8 inscrits i pel que queden poques places.

Cartell del torneig FIFA15 a l'Oficina Jove de les Garrigues
Cartell del torneig FIFA15 a l'Oficina Jove de les Garrigues.
Darreres places pel torneig de Fifa15 a l’Oficina Jove de les Garrigues

L'Oficina Jove de les Garrigues i La Borrassa de les Borges Blanques han organitzat pel pròxim dimarts, 14 de juliol, un torneig del joc Fifa15 per a la plataforma PlayStation 4, que ja compta amb 8 inscrits i pel que queden poques places. Aquest torneig es disputarà els dimarts, dimecres i dijous de 19:00h a 21:00h, fins a la seva finalització.

Segons ha explicat la regidora de Joventut de les Borges Blanques, Maria Fusté, el torneig s’ha organitzat ja que a la Borrassa, juntament amb l'Oficina Jove, volem oferir als joves una alternativa enfocada a la competitivitat però sense deixa de banda el joc net i la diversió.

El torneig té un preu d'inscripció de 3€, i les inscripcions finalitzen aquest 10 de juliol. Els interessats es poden apuntar a l'Oficina Jove o La Borrassa de dilluns a divendres de les 9:00 a les 13:00 hores i el guanyador obtindrà un premi d’una targeta PSN amb 40 euros per consumir continguts digitals de PlayStation Network; i el finalista s’emportarà un GamePad per SmartPhone.

Darreres places pel torneig de Fifa15 a l’Oficina Jove de les Garrigues
comentaris