Dissabte cultural a les Borges amb teatre còmic i l'art de Roser Ripollès

Més d'un centenar de persones assisteixen a la representació de l'obra "Necessito una infermera", a càrrec del Grup de Teatre Rossinyol de Mollerussa al Pavelló de l'Oli

L'artista Roser Ripollès, flanquejada pel regidor de Cultura Francesc Macià i la presidenta d'ARTS25400, Marta Viles
photo_camera L'artista Roser Ripollès, flanquejada pel regidor de Cultura Francesc Macià i la presidenta d'ARTS25400, Marta Viles. Foto: Montse Esteller.

El grup de Teatre Rossinyol de Mollerussa va ser l'encarregat de garantir les rialles al poc més del centenar d'assistents que el dissabte a la nit van omplir el Pavelló de l'Oli de les Borges per veure la representació de l'obra "Necessito una infermera", d'Assumpta González. L'actuació va donar el tret de sortida a la temporada estable de teatre que organitza el Grup de Teatre Nissaga de les Borges, que al llarg de la temporada  preveu organitzar altres representacions, a més d’actuar a la primavera amb la seva pròpia obra, que ja assaja. El Grup Nissaga compta amb una gran trajectòria a les Borges. Fundat l’any 1989 i hereu del que va ser el Club Infantil del Col·legi Mare de Déu de Montserrat, el grup va tornar als escenaris el passat estiu després d'un llarg període de descans amb l’estrena de l’obra “L’ós, la mort i altres contes”.

D'altra banda el cap de setmana cultural es va completar amb la inauguració de l'exposició “Gravats i altres tècniques”, de Roser Ripollés, a la planta 0 de l’Espai Macià. A l'acte hi van assistir una vintena de persones, a més de l'artista, del regidor Francesc Macià i de Marta Viles, presidenta d'ARTS25400, l'entitat organitzadora, La mostra, amb entrada gratuïta, es pot visitar fins el proper 20 d’octubre.

Comentaris