27.11.2022 |
Territoris.cat

El CEI de les Borges Blanques dona consells i estratègies per a empresaris

La façana del CEI de les Borges Blanques inteior
La façana del CEI de les Borges Blanques
El CEI de les Borges Blanques dona consells i estratègies per a empresaris

El Centre d’Empreses Innovadores de les Borges Blanques inicia una formació pels empresaris per tal d'obtenir millors resultats en la seva empresa o negoci. En el marc d’aquesta iniciativa, aquest dijous 18 d’octubre s’ha organitzat un taller formatiu amb consells i estratègies pels empresaris, sota el títol Què podem fer per millorar el resultat de la nostra empresa o negoci i impartit pel consultor financer i professor Francesc Pérez.

Durant la formació, s’han tractat temes com la situació actual del teixit empresarial, les polítiques estratègiques més utilitzade o les fases del procés de venda

Es tracta de la quarta càpsula formativa que s’organitza al CEI des del setembre. En aquesta càpsula, Pérez ha volgut deixar clar que, de vegades, dediquem massa temps al plantejament d’estratègies complexes i accions de màrqueting i oblidem que la millor eina d’una empresa és un mateix.

En les properes setmanes es tractaran temes com el ‘Mindfulness aplicat al dia laboral’, ‘L’entrevista de selecció’, i ‘Tècniques de comunicació: Parlar en públic’

Per altra banda, el proper dimarts 6 de novembre s’iniciarà al mateix CEI el Dimarts Feiners, un cicle de sessions d’orientació laboral promogudes per GlobaLleida i obertes a tots els públics, on es treballaran aspectes claus per a buscar feina o facilitar-ne el canvi. La primera càpsula portarà per títol  Què diu el meu contracte laboral? i anirà a càrrec de Núria Batlle.

El CEI de les Borges Blanques dona consells i estratègies per a empresaris
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement