Els artistes i grups novells es donen a conèixer a la Floresta

La 4a edició de la Fira de Música al Carrer tanca amb una elevada participació en tots els concerts

Fira de Música al Carrer de la Floresta
photo_camera En aquesta edició el pop rock ha estat l'estil músical amb més participants.

Els carrers de la Floresta es van omplir aquest dissabte de gresca amb la celebració de la 4a edició de la Fira de Música al Carrer. El certamen, organitzat per l'Ajuntament del municipi, és una plataforma de promoció dels grups musicals novells del territori, i cada any compta amb distintes actuacions de diferents tendències musicals.

Aquest any el grup local de batucada "Fotlifort" va animar a les nou del vespre la cercavila amb la què es va donar pas a l'inici de la Fira amb les actuacions a la pista poliesportiva. Uns concerts que van ser seguits per un nombrós públic, tal i com certifica l'alcalde del municipi, Jaume Setó. "Estem molt contents de la resposta del públic, ja que aquest any la Fira de Música al Carrer ha hagut de competir amb altres propostes musicals que han tingut lloc el mateix dia a la comarca, però que en cap cas ens han fet minvar la participació", ha explicat. 

Com és habitual les diferents actuacions omplen les sales del castell i els diversos escenaris del municipi on tenen lloc als concerts. Aquest any, i després del sopar popular, els assistents van poder gaudir de música ètnica africana i del so dels grups de pop rock Tres quarts d’hora, Taronja, Parcela 21 i Liberum, formats tant per joves com per músics de 60 anys.

La Fira de Música al Carrer va nàixer fa 4 anys en el marc de la celebració de les Estades Artísitiques de Música al Castell de la Floresta, una proposta on els joves compartien jocs i aprenentatge musical en el marc incomparable del Castell i que finalitzava amb la Fira, que donava als alumnes l'oportunitat de poder mostrar les seves produccions.

comentaris