Els comerciants de les Borges Blanques celebren aquest dissabte el Mercat d'últimes rebaixes

Mercat de dissabte a la plaça de l'1 d'Octubre de les Borges Blanques
photo_camera Mercat de dissabte a la plaça de l'1 d'Octubre de les Borges Blanques

L'Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques clausura aquest dissabte la temporada amb el Mercat d'últimes rebaixes, una proposta que es durà a terme als carrers del Centre Històric i la plaça de l'1 d'Octubre, de les 9 del matí a les 2 de la tarda, i en el que hi participaran una desena d'establiments, que se sumaran a les parades del mercat setmanal, per liquidar els articles de final de temporada a preus molt reduïts.

El centre comercial de la capital de les Garrigues, compaginarà l'atractiu arquitectònic amb una àmplia oferta d'articles, joies, calçat, roba infantil i d'adults, complements, objectes de regal, articles de ferreteria i merceria amb descomptes que poden arribar fins a un 70%.

L'Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques, actualment compta amb l'adhesió de 36 comerços, i el suport de l'Ajuntament de les Borges, el Consell Comarcal de les Garrigues i la Generalitat de Catalunya.

La presidenta de l'Agrupació, Montserrat Pijuán, ha destacat els importants descomptes que s'oferiran al llarg del matí, que poden anar des del 20 fins al 70%, i amb els quals esperen atreure un alt volum de visites i compres.

Comentaris